Inside Out Fitboxing

Nieuwe website met boekingssysteem en automatische marketing mails

Voor Inside Out Fitboxing

Onze opdracht

 "Ik wil graag dat mijn bestaande en nieuwe klanten op mijn nieuwe website terecht kunnen om credits te kopen en gemakkelijk lessen in te boeken." 

We beginnen met een mooi vormgegeven website wat aansluit op de nieuwe branding van Inside Out Fitboxing. In overleg maakten we een one-pager waar bestaande klanten direct naar het online boekingssysteem kunnen navigeren. Nieuwe klanten kunnen hier alle benodigde informatie over Inside Out Fitboxing vinden en worden met een Call to Action gestimuleerd om een gratis proefles te boeken.

In het accountgedeelte kunnen klanten gemakkelijk lessen boeken en betalen of kiezen voor goedkopere pakketten met credits. De ondernemer zelf kan in de backend alles gemakkelijk beheren, wat veel tijd voor haar scheelt.

Via de mail worden klanten op de hoogte gehouden en herinnerd aan geboekte lessen. Is de klant al een tijdje niet geweest? Dan gaat er automatisch een mail uit om de klant te stimuleren het sporten weer op te pakken. Zo hoeft de ondernemer alleen nog maar te focussen op wat ze leuk vindt: trainen met passie. 

Inside Out Fitboxing

Website, boekingssysteem en marketing automation

Onze klant:
Ik wil online vindbaar zijn met een website voorzien van een gemakkelijk boekingssysteem voor mijn klanten op basis van credits. 

Wat we maakten:
  • Website design
  • Boekingssysteem
  • Marketing Automation
Resultaten:
  • Een mooie, nieuwe website passend bij de nieuwe branding
  • Positieve reacties van bestaande klanten
  • Minder tijd kwijt aan het beheren van lessen, credits en klanten
  • Beter vindbaar via zoekmachines

Opdracht uitgevoerd in:

Inside Out Fitboxing
Schuiven naar boven