Ga naar de inhoud
Home » Portfolio » Inside Out Fitboxing

Inside Out Fitboxing

Het doel

Waarom Inside Out Fitboxing naar ons toe kwam
Een ondernemer, actief als fitness instructrice met outdoor fitboxing groepslessen, wilde graag een website waarop haar reeds bestaande klantengroep online lessen kunnen inboeken en abonnement credits worden bijgehouden.

Aanpak

Hoe wij zorgden voor een online boekingssysteem
We begonnen met het maken van een nieuwe website in WordPress waarop we een klanten dashboard met gebruiksvriendelijk boekingssysteem inrichtten. Hier kunnen geregistreerde klanten kijken welke lesdata nog beschikbaar zijn en gemakkelijk reserveren met hun losse credits of credits uit hun abonnement. We zorgden dat de verschillende abonnementen online kunnen worden aangekocht en het verder volledig automatisch wordt bijgehouden met automatische incasso en online credits.

Daarnaast maakten we een one-pager website voor de ondernemer om ook nieuwe klanten te kunnen bereiken en ze de optie te geven om een proefles te boeken met korting. Verder ging de ondernemer zelf aan de slag met het promoten van haar diensten op een reeds bestaande Instagram-pagina.

Resultaten

De bestaande doelgroep stapte moeiteloos over naar het online systeem om abonnementen af te sluiten en lessen te reserveren. Daarnaast komen regelmatig aanvragen binnen van nieuwe klanten voor proeflessen dankzij de landingspagina voor nieuwe klanten.

De eerste stap naar jouw online groei

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.