Ga naar de inhoud

Jouw bedrijf zichtbaar op social media

Haal maandelijks resultaten met social media-management

Je beschikt niet over een marketingteam binnen jouw bedrijf maar wilt wel:

Een professioneel online imago

Social media-kanalen worden vaak bekeken door oriënterende klanten om in te schatten hoe betrouwbaar een bedrijf is. Laat hier niet langer kansen op conversies liggen.

Een groter bereik en meer interactie

Tijd en geld verspillen aan social media-posts die niet gezien worden is zonde. Wij zorgen voor een groter bereik en meer interactie met strategische content.

Meetbare resultaten via social media

Een grote en betrokken online community, is ons doel op lange termijn. Op korte termijn zorgen we voor directe resultaten via advertenties afgestemd op jouw doelen.

Wat je kunt verwachten van social media-management

Betrokken en bereikbare social media-managers die met je meedenken

Een strategie die verder kijk dan jouw social media-accounts

Regelmatige posts met kwalitatieve content voor een hoge interactie

Ruimte voor eigen input en actualiteiten

Maandelijks resultaten dankzij geoptimaliseerde social campagnes

Social media-management wat volledig aansluit op jouw doelen

Zo gaan we te werk:

Kennismaking

Gratis en vrijblijvend

We beginnen met een (video)call waarin we kennis maken en vragen naar jouw doelen. Na dit gesprek ontvang je een document met advies en een offerte. Zo weet jij precies wat het beste werkt voor jouw bedrijf en wat het kost om dit bij ons te laten uitvoeren.

Aan de slag

Na de offerte

Wanneer je ons advies ter harte neemt sluiten we een social media-abonnement af, waarna we meteen aan de slag gaan met jouw eerste content kalender en social media advertentie.

Betrokken en bereikbaar

Ruimte voor jouw input

Iedere maand sturen we je de behaalde resultaten en een content kalender voor de nieuwe maand. Hierbij is ruimte om aanpassingen en eigen input aan te leveren.

Wat kost social media-management?

Social media-management abonnementen zijn maatwerk

Aan de hand van een vrijblijvende kennismaking beginnen we met het gratis uitwerken van een social media-strategie voor je. Hierbij ontvang je een op maat gemaakte offerte voor jouw social media-abonnement. In deze uitgewerkte strategie geven we niet alleen advies over social media-kanalen en content, maar krijg je ook gelijk advies voor websiteverbeteringen. Hierdoor krijg je niet alleen garantie op meer website bezoekers, maar ook dat ze overgaan tot een aankoop van jouw product of dienst.

Prijzen verschillen afhankelijk van het aantal social media-kanalen wat we voor je onderhouden, het aantal posts per week en of je hier community management bij wilt. Wil je toch alvast een idee hebben wat je maandelijks kwijt bent aan social media-management? Voor kleine ondernemers met wekelijkse posts op Facebook en Instagram zonder community management kun je uitgaan van een prijs rond de € 295,- p.m.

De eerste stap naar jouw online groei

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.