Ga naar de inhoud

Laat WordPress werken voor jouw bedrijf

Maatwerk WordPress plugins die je werk sneller en makkelijker maken

Wat maatwerk WordPress plugins kunnen doen voor jouw bedrijf:

Werk efficiënter

Maak je werk makkelijker door bijvoorbeeld data imports te koppelen en automatiseren of werk sneller dankzij overzichtelijke dashboards voor het beheren van data of klantcontact.

Onderscheid je van concurrentie

Met maatwerk designs en een gebruiksvriendelijk klanten dashboard kun je je onderscheiden ten opzichte van concurrenten.

Lead generatie en personalisatie

Met maatwerk plugins kunnen we het contact met jouw leads en klanten automatiseren en personaliseren. Zo wordt jouw klantcontact beter én efficiënter.

Wat je kunt verwachten van een maatwerk WordPress plugin

Soms biedt WordPress net niet de juiste plugin of functie die jij nodig hebt. We denken met je graag met je mee over mogelijkheden en maken maatwerk oplossingen zodat jouw WordPress website werkt voor jouw bedrijf.

Betrokken en persoonlijk contact

We denken met je mee om zo dé plugin te ontwikkelen die werkt voor jouw bedrijf

Snelle resultaten en oplevering binnen de afgesproken termijn

Ook na het opleveren blijven we betrokken en bieden we je nazorg

Zo gaan we te werk:

Kennismaking

Gratis en vrijblijvend

We beginnen met een (video)call waarin we kennis maken en willen weten wat je precies nodig hebt. Aan de hand hiervan werken we precies uit welke functies jouw nieuwe maatwerk pluign nodig heeft en ontvang je een offerte.

Aan de slag

Na de offerte

Wanneer je akkoord bent met de offerte en de afgesproken opleveringstermijn gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw maatwerk plugin. We houden je op de hoogte met alle ruimte voor jouw input.

Betrokken en bereikbaar

Na het opleveren

Wanneer jouw maatwerk plugin naar tevredenheid is opgeleverd blijven we betrokken. We onderhouden jouw plugin zodat deze compatibel blijft met nieuwe WordPress versies en zijn bereikbaar wanneer er iets mis gaat.

Wat kost een maatwerk WordPress plugin?

Jouw wensen en functies staan voorop

Wil je weten wat het kost om een maatwerk WordPress-plugin te krijgen? We begrijpen we dat elke website en ondernemer verschillende functies nodig heeft, en daarom maken we WordPress-plugins op maat die precies passen bij vraag en binnen je budget. De prijs van zo’n op maat gemaakte plugin hangt af van hoe ingewikkeld het project is, welke functies je wilt, en hoelang het duurt om te ontwikkelen. We staan voor je klaar klaar om jouw ideeën om te toveren tot een krachtige, op maat gemaakte plugin die je WordPress-website naar een hoger niveau tilt. Neem gewoon contact met ons op of boek hieronder een afspraak om kennis te maken en ontdek hoe we je kunnen helpen je online doelen te bereiken met een unieke WordPress-plugin.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.