Ga naar de inhoud

Een website die voor je werkt

Inclusief online marketing nazorg waarmee we je verzekeren van resultaat

Het begint met het begrijpen van jouw dienst of product en doelgroep

Afhankelijk van wat je aanbiedt en wie jouw klantendoelgroep is, kunnen we de ideale website voor je ontwerpen en maken. Een website waar je resultaat mee haalt. Compleet ingericht op het begeleiden van website bezoekers vanaf de oriënterende fase tot terugkerende klant.

Jouw nieuwe website live zetten is echter nog maar het begin. Wist je dat er maar liefst 1.71 miljard websites bestaan? Met onze online marketing nazorg helpen we je zodat nieuwe klanten op jouw website komen. De inhoud van jouw website zorgt daarna voor de rest.

Jouw nieuwe website:

Snel en gebruiksvriendelijk

Vindbaar voor nieuwe en bestaande klanten

Ingericht op het converteren van websitebezoekers

Met afspraaktool, boekingssysteem of contactformulieren voor lead generatie

Mogelijk met online marketing nazorg waarmee we je garanderen van resultaten

Wij zorgen dat je aan jouw website verdient

Het liefste gaan we een langdurige samenwerking met je aan, zodat we je garantie op resultaten kunnen bieden. Hierbij leveren we eerst je nieuwe website op. Dat deze snel en gebruiksvriendelijk is, is voor ons vanzelfsprekend. Maar we maken ook een website die vindbaar is met SEO en met inhoud die converteert. Kortom, een website die werkt.

Na het opleveren van jouw nieuwe website helpen we je met online marketing aan websitebezoekers. Afhankelijk van jouw doelgroep kan dit via social media, online advertenties en/ of e-mailmarketing. Eenmaal op jouw site zorgt de inhoud de voor de rest; de bezoeker overtuigen en converteren. Bijvoorbeeld door een afspraak te maken, een prijsindicatie aan te vragen of een contactformulier in te vullen.

Onze werkwijze

Kennismaking

Gratis en vrijblijvend

We beginnen altijd met een videocall waarin we uitgebreid kennis met je maken. We willen alles weten over jouw bedrijf; wie zijn jouw klanten en wat wil je bereiken met je website? Na dit gesprek krijg je een document met advies op maat. Zo weet jij precies wat er online het beste zal werken voor jouw bedrijf en wat het kost om dit bij ons te laten uitvoeren.

Aan de slag

Na de offerte

Wanneer je ons advies ter harte neemt en ons de opdracht geeft om dit uit te voeren gaan we beginnen. We houden het contact persoonlijk en betrokken en leveren jouw nieuwe of verbeterde website op binnen de afgesproken tijd. Zo kunnen we zo snel mogelijk beginnen met het online verkopen van jouw diensten of producten.

Inclusief nazorg

Betrokken met jou

Als jouw website of webshop klaar is, begint het echte werk: online jouw dienst of product verkopen. Hierin geven we je twee opties: kies je ervoor om zoveel mogelijk zelf te doen, dan geven we je een uitgebreid stappenplan inclusief tools om de online marketing van jouw bedrijf zelf uit te voeren. Wil je dit compleet uit handen geven, dan werken we maandelijks met je mee aan resultaat met een online marketing abonnement.

Deze ondernemers gingen je voor

Mooier met metaal

Het startschot voor Mooier Met Metaal betekende het opzetten van een volledig nieuwe webshop voor di…

Van den Dongen

Nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor Van den Dongen. Bezoekers kunnen gemakkelijk navigeren en …

Esprit Zuid-Nederland

Een snelle webshop met geautomatiseerde import en optimalisatie van de producten voor de eigenaar va…

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.