Ga naar de inhoud

Het doel

Waarom Roomth naar ons toe kwam
Een ondernemer met een idee voor een nieuw b2b onderneming kwam naar ons toe om de online kant van zijn idee te verwezenlijken. Na uitgebreid informatie te verzamelen over de diensten, producten en prijzen hebben we een website gemaak en de ondernemer op gang geholpen met social media marketing via LinkedIn.

Aanpak

Een website voor een nieuwe onderneming
Het eerste wat we nodig hadden was een website met goede content over de diensten en producten van Roomth. Hiervoor hadden we uitgebreide kennismakingssessies en een intensieve samenwerking met de ondernemer om specificaties en foto’s te verkrijgen waarna wij aan de gang konden gaan met het maken van SEO- en conversie geoptimaliseerde landingspagina’s per dienst. Elke landingspagina was gericht op het in contact komen met de geïnteresseerde. Hiervoor maakten we een custom tool waarmee de bezoeker prijzen kon berekenen en de resultaten kon ontvangen via de mail.

Met een op maat gemaakte customer funnel zorgden we dat na het eerste contact, de geïnteresseerde bereikt werd met extra informatie en sales aanbiedingen over de specifieke dienst via email om zo de persoon richting een conversie te begeleiden. Daarnaast hielpen we de ondernemer op gang met een blog en een bedrijfsaccount op LinkedIn zodat hij zelfstandig aan de slag kon gaan met het schrijven en verspreiden van content om met zijn bedrijf gevonden te worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.