Over ons

Over ons

In oktober 2018 kochten we een lichtelijk afgetrapte postbus. Deze bus is nu ons huis op wielen. Ruim twee jaar hebben we eraan geklust op de straten van Rotterdam. In juni 2020 zegden we ons huurappartementje in Rotterdam op, verkochten ons hebben en houwen en trokken in onze omgebouwde camper bus. We begonnen met reizen, maar kregen ook steeds meer klanten onderweg. Tijd om het officieel te maken. Ons huis op wielen is nu ook onze Office on Wheels! 

Leer ons beter kennen

Paul foppele

Full-stack developer

Paul is ondertussen al meer dan vijf jaar werkzaam als developer. Hij begon zijn carrière bij een retailer waar hij zorgde voor een naadloze online shop ervaring voor klanten. Als front end developer met een focus op WordPress websites, webshops en online marketing groeide hij verder naar back end developer en werkte hij mee aan het ontwikkelen van apps, systemen en dacht hij na over de optimale online ervaring voor gebruikers. Hij heeft onder andere met veel plezier gewerkt aan een autodeelplatform. Van GoLang tot CSS, Paul weet met elke programeer taal wel iets te bouwen en hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Marieke Fraanje

Online marketeer

Strategisch gebruik van online marketing en social media gebaseerd op data. Al tijdens Marieke's Bachelor en Master aan de Erasmus Universiteit lag haar interesse bij het analyseren van data en het opstellen van gefundeerde conclusies. Met een brede ervaring in online marketing maakt ze wel afgewogen keuzes voor het gebruik van verschillende kanalen en hulpmiddelen zoals SEO, e-mail marketing, content marketing, social media en online advertenties om bedrijven online zichtbaar te maken en conversies te verhogen. Hierbij maakt ze graag gebruik van Google Analytics, SQL databases en data scraping om data te verzamelen het maximale uit marketing opdrachten te halen.

VIO BORDER TERRIER

Levensgenieter en avonturier

Vio is een belangrijke aanwezigheid in onze Office on Wheels. Hij zorgt ervoor dat we niet vergeten om af en toe pauze te nemen. Zijn energie is onuitputtelijk en met hem komen we ruim aan onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid beweging . Bergen, bossen en de zee, Vio vindt alles geweldig. De voorstoel is zijn favoriete plek in de bus, hier doet hij graag een dutje in de zon en kan hij alles in de gaten houden en alarm slaan wanneer iemand onze bus benaderd. 

Kunnen we je helpen met jouw online aanwezigheid? 

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden!

Schuiven naar boven