Ga naar de inhoud

Welkom in ons kantoor op wielen

Waaruit we jou helpen aan online succes

Hoe Office on Wheels begon

Ruim drie jaar geleden begonnen we met wonen en werken vanuit een zelfgebouwde camperbus. We zegden onze vaste banen op, verkochten ons hebben en houwen en trokken in onze camperbus. In eerste instantie verkenden we Europa zonder te werken. Tijdens het reizen kregen we echter steeds vaker vragen om hulp vanuit ons professionele netwerk. We haalden hier zoveel plezier uit dat we van ons huis op wielen sindsdien ook ons kantoor op wielen hebben gemaakt. Want waar wij en onze bus ook zijn, we klappen onze laptop open en het is een kantoor.

Tegenwoordig staan we het meest bij onze schuur in Frankrijk. Toen we het kochten was het ruim 30 m² aan bouwval. Met minimale renovatie ervaring gingen we vol goede moed aan de slag. We vernieuwden het complete dak, plaatsten ramen en een deur en bouwden een nieuwe muur. Dat alles ging niet zonder de nodige obstakels, maar met hulp van Google en YouTube tutorials ziet de schuur er inmiddels uit als een echt huisje en wordt het straks ons tweede kantoor.

Meet the team!

Paul Foppele

Full-stack Developer

Als ervaren developer maakt Paul de website van je dromen. Van GoLang tot PhP, Paul weet met elke programmeertaal te werken. Hij is specialist in het maken van WordPress koppelingen en custom plugins.

Marieke Fraanje

Online Marketeer

Met bewezen strategieën en onderbouwde keuzes focust Marieke zich op resultaten met online marketing. Via E-mails, blogs, SEO, Google Ads en social media, ze krijgt jouw doelgroep op jouw website.

Vio

Kantoorhond

Vio is een belangrijke aanwezigheid. Hij zorgt ervoor dat we niet vergeten om een pauze te nemen. Zijn energie is onuitputtelijk en met hem bereiken we met gemak onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid beweging.

Persoonlijk en betrokken, ondanks grote afstanden

Met onze werkwijze en marketing nazorg hechten we veel waarde aan langdurige samenwerkingen. Zo kunnen we namelijk na het lanceren of verbeteren van jouw website of webshop ook zorgen dat je hier daadwerkelijk mee verkoopt door klanten te bereiken met online marketing tools.

Waar we ons eerst zorgen maakten dat de grote afstand in de weg kon staan met het opbouwen van klantrelaties, bleek dat geen enkel probleem. Met name omdat we begonnen met online werken tijdens de pandemie was iedereen toch al gewend om contact te hebben via videocalls. Daarnaast spreken de resultaten die we met onze nazorg boeken voor zich en zijn we voor onze klanten altijd bereikbaar voor vragen.

Dit zeggen onze klanten

“Paul is altijd beschikbaar voor technische vragen en voert aanvragen snel uit.”

Menno
Webdesign Alblasserwaard

“We hebben al jaren een uitstekende samenwerking met Paul en Marieke. Ze handelen snel, denken goed mee, en zijn experts in hun vakgebied.”

Alexander
Embrace Design

“Fijne communicatie ondanks de afstanden, werkt prettig samen!”

Stan
Cornelissen Reclame

“Super goed werk verricht door Office on Wheels!”

Bart
Van den Dongen

Meer over ons weten?

Op ons Instagram-account kun je onze klus avonturen in Frankrijk en reizen met de bus volgen!

[instagram feed=”1052″]

De eerste stap naar jouw online groei

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.