Meteen naar de inhoud

Welkom in ons kantoor op wielen!

Waar wij ondernemers aan online klanten helpen

Oorspronkelijk was het een afgetrapte PostNL bus, maar sinds hij in ons bezit is hebben we hem omgetoverd tot een huisje op wielen. In 2020 hebben we onze full-time baan opgezegd en zijn we begonnen met reizen door Europa. Vanuit ons opgebouwde netwerk kregen we onderweg steeds vaker vragen om hulp met websites, webshops en online marketing. We haalden zoveel plezier uit het helpen van ondernemers dat we sindsdien van ons huis op wielen ook ons kantoor op wielen hebben gemaakt.

Jouw succes staat voorop

Wat we regelmatig zien bij ondernemers is dat ze een website of webshop hebben, maar hier verder weinig of geen klanten uit halen. Zonde, want met alleen een website of webshop ben je er namelijk nog niet. Je moet er ook voor zorgen dat je website door jouw klanten wordt gevonden en ze verleid worden tot een aankoop van jouw product of dienst.

Wij denken graag met je mee en kijken bij het maken of verbeteren van websites naar het complete plaatje. Wat voor bedrijf heb je, wat zijn jouw doelen en hoe zorgen we dat jij aan jouw website of webshop verdient?

Paul Foppele

Full-stack Developer

Met acht jaar ervaring als full-stack developer bouwt Paul de online omgeving van je dromen. Van GoLang tot PhP, HTML en CSS, Paul weet met elke programmeertaal te werken. Hij is specialist in WordPress koppelingen en custom plugins en gaat geen uitdaging uit de weg om website bezoekers een naadloze ervaring te bieden.

Marieke Fraanje

Online Marketeer

Met vijf jaar studeren, een WO master en drie jaar aan werkervaring, focust Marieke zich op het bereiken van online klanten door middel van gratis en betaalde marketing tools. E-mail marketing, bloggen, SEO-optimalisaties, Google ads en social media (advertenties), ze krijgt jouw doelgroep op jouw website met passende content.

Vio

Kantoorhond

Vio is een belangrijke aanwezigheid in ons kantoor op wielen. Hij zorgt ervoor dat we niet vergeten af en toe een pauze te nemen. Zijn energie is onuitputtelijk en met hem bereiken we heel gemakkelijk onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid beweging, maar ook onze knuffels want hij is een echte knuffelkont.