Over ons

In oktober 2018 kochten we een lichtelijk afgetrapte postbus. De bus zou ons huisje op wielen worden. Ruim twee jaar klusten we eraan op de straten van Rotterdam, het parkeerterrein van de bouwmarkt en aan de kade van de Maas. In juni 2020 was het dan zover. We zegden ons huurappartementje in Rotterdam op, verkochten het grootste gedeelte van ons hebben en houwen en trokken full-time in onze omgebouwde camper bus. We maakten een mooie reis en kregen met de tijd steeds meer klanten en opdrachten onderweg  Tijd om het officieel te maken. Ons huis op wielen is nu ook onze Office on Wheels! We stellen onszelf aan je voor en horen het graag als we jou kunnen helpen met het online op de kaart zetten van jouw bedrijf. 

Paul foppele

Full-stack developer

Paul is ondertussen al meer dan vijf jaar werkzaam als developer. Hij begon zijn carrière bij een retailer waar hij zorgde voor een naadloze online shop ervaring voor klanten. Als front end developer met een focus op WordPress websites, webshops en online marketing groeide hij verder naar back end developer en werkte hij mee aan het ontwikkelen van apps, systemen en dacht hij na over de optimale online ervaring voor gebruikers. Hij heeft onder andere met veel plezier gewerkt aan een autodeelplatform. Van GoLang tot CSS, Paul weet met elke programeer taal wel iets te bouwen en hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Marieke Fraanje

online marketeer

Strategisch gebruik van online marketing en social media gebaseerd op data. Al tijdens Marieke's Bachelor en Master aan de Erasmus Universiteit lag haar interesse bij het analyseren van data en het opstellen van gefundeerde conclusies. Met een brede ervaring in online marketing maakt ze wel afgewogen keuzes voor het gebruik van verschillende kanalen en hulpmiddelen zoals SEO, e-mail marketing, content marketing, social media en online advertenties om bedrijven online zichtbaar te maken en conversies te verhogen. Hierbij maakt ze graag gebruik van Google Analytics, SQL databases en data scraping om data te verzamelen het maximale uit marketing opdrachten te halen.

VIO BORDER TERRIER

Levensgenieter en avonturier

Vio is een belangrijke aanwezigheid in onze Office on Wheels. Hij zorgt ervoor dat we niet vergeten om af en toe pauze te nemen. Zijn energie is onuitputtelijk en met hem komen we ruim aan onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid beweging . Bergen, bossen en de zee, Vio vindt alles geweldig. De voorstoel is zijn favoriete plek in de bus, hier doet hij graag een dutje in de zon en kan hij alles in de gaten houden en alarm slaan wanneer iemand onze bus benaderd. 

Kunnen we je helpen met jouw online aanwezigheid?