Ga naar de inhoud

Een webshop waar je winst mee maakt

Met marketing nazorg zodat je zeker bent van resultaat

Een plek om jouw product via te verkopen

Jij hebt mooie producten, maar ze verkopen, daar kun je hulp mee gebruiken. Het begint met het maken van een nieuwe webshop. Wij gebruiken hiervoor WooCommerce in combinatie met een WordPress website.

Voor veel verkopers zijn de standaardfuncties van WooCommerce al voldoende. Wil je echter maatwerk functies, layouts of e-mails dan kunnen we deze voor je maken, zodat jouw webshop perfect aansluit bij jouw merk en huisstijl.

Jouw nieuwe webshop:

Snel en gebruiksvriendelijk ingericht

Optioneel met automatische productimport vanuit jouw leverancier

Catalogus koppeling met Google Merchant en Meta voor goede vindbaarheid

Mogelijk met online marketing nazorg en advertenties waarmee we je garanderen van resultaten

Wij zorgen dat je aan jouw webshop verdient

Onze voorkeur gaat uit om na het opleveren van jouw webshop ook te helpen met de online marketing. Een mooie, snelle webshop is stap één, maar webshop bezoekers en klanten komen niet vanzelf. Met online marketing via social media, online advertenties en SEO trajecten kunnen we ervoor zorgen dat organische en betaalde bezoekers jouw producten te zien krijgen.

Ga jij liever zelf aan de slag met het promoten van jouw webshop? Dat kan, dan geven we je na het opleveren van jouw webshop een gratis dosis met advies. Eventueel stellen we de marketing kanalen waar jij het beste mee aan de slag kunt gaan voor je in. Denk aan het koppelen van jouw productcatalogus met Meta zodat je producten kunt taggen op social media, of het instellen van e-mail marketing software.

Onze werkwijze

Kennismaking

Gratis en vrijblijvend

We beginnen altijd met kennis maken over de telefoon of met een videocall. Hierin kunnen we je vragen naar jouw producten en doelgroep. Aan de hand van jouw verhaal gaan wij aan de slag met advies op maat en een offerte. Zo weet jij precies wat voor webshop je het meeste op kan leveren en hoeveel het kost om dit bij ons te laten uitvoeren.

Aan de slag

Na de offerte

Wanneer je ons advies ter harte neemt en graag met ons wilt samenwerken gaan we voor je aan de slag. We houden je op de hoogte van de voortgang en leveren jouw nieuwe webshop op binnen de afgesproken termijn. Zo kun je zo snel mogelijk aan de slag met het verkopen van jouw producten via je nieuwe webshop.

Inclusief nazorg

Betrokken met jou

Als jouw website of webshop klaar is, begint het echte werk: klanten vinden en jouw product verkopen. Hierin geven we je twee opties: kies je ervoor om zoveel mogelijk zelf te doen, dan geven we je een stappenplan inclusief tools om de online marketing van jouw bedrijf zelf uit te voeren. Wil je dit compleet uit handen geven, dan werken we maandelijks met je mee aan resultaat met een online marketing abonnement.

Wat kost een nieuwe webshop?

Er zijn verschillende prijzen voor het laten maken voor een webshop, afhankelijk van hoeveel maatwerk jij wilt. Voor startende ondernemers die een one-page website met een WooCommerce webshop willen, zelf hun producten invullen en tevreden zijn met de standaardfuncties kun je denken aan een prijs rond de € 1500,-.

Wil jij echter een webshop die precies aansluit bij jouw huisstijl? Dan wordt dit maatwerk. We gaan aan de slag met een design en zorgen dat jouw webshop e-mails mooi zijn opgemaakt. Verder zorgen we voor een automatische product import vanuit jouw leverancier of kassasysteem en stellen we catalogus koppelingen met Google Merchant center in en Meta. Maatwerk webshops kun je bij ons laten maken met een vanafprijs van € 2900,- afhankelijk van jouw wensen.

Deze ondernemers gingen je voor

Mooier met metaal

Het startschot voor Mooier Met Metaal betekende het opzetten van een volledig nieuwe webshop voor di…

Van den Dongen

Nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor Van den Dongen. Bezoekers kunnen gemakkelijk navigeren en …

Esprit Zuid-Nederland

Een snelle webshop met geautomatiseerde import en optimalisatie van de producten voor de eigenaar va…

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.