Ga naar de inhoud
Home » Portfolio » Mooier met metaal

Mooier met metaal

Algemene Informatie

Naam Klant: Mooier Met Metaal
Industrie/Sector: Home Decor, Gerecycled Metaal
Doelstelling: Online verkoop van duurzame home deco artikelen via een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Uitdagingen en Doelstellingen

Het startschot voor Mooier Met Metaal betekende het opzetten van een volledig nieuwe webshop voor dit opkomende merk. De belangrijkste uitdaging was het creëren van een herkenbare huisstijl en het communiceren van de unieke verkoopargumenten (USP’s), met de focus op duurzaamheid en het gebruik van gerecycled metaal.

Onze Aanpak

1. Ontwikkeling van een Herkenbare Huisstijl: We startten met het definiëren van een unieke identiteit voor Mooier Met Metaal. De huisstijl, geïntegreerd in een op maat gemaakte WordPress-website met WooCommerce, weerspiegelt de duurzaamheidsmissie en visuele aantrekkelijkheid van het merk.

2. Duurzaamheid als Kernboodschap: De presentatie van het merk was gericht op het benadrukken van duurzaamheid en het hergebruiken van restmetaal uit de metaalindustrie. Dit was essentieel om de USP van Mooier Met Metaal helder te communiceren en klanten bewust te maken van de positieve impact van hun aankopen.

3. Focus op SEO en vindbaarheid: Om de gebruikservaring te optimaliseren, hebben we de webshop voorzien van een doordachte categoriestructuur. Dit verhoogt de vindbaarheid van de producten, waardoor klanten eenvoudig kunnen navigeren en hun gewenste items ontdekken.

Resultaten en Reacties

Het resultaat is een prachtige webshop die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook de waarden van Mooier Met Metaal weerspiegelt. De klant heeft positieve feedback ontvangen, zowel op de gebruiksvriendelijkheid van de website als op de nadruk op duurzaamheid.

Toekomstige Stappen

Met de solide basis van de nieuwe webshop is Mooier Met Metaal klaar om verder te groeien. Toekomstige stappen kunnen gericht zijn op marketingstrategieën, uitbreiding van het productaanbod en het versterken van de online aanwezigheid.

In dit project konden we niet alleen onze technische vaardigheden kwijt maar ook ons vermogen om de essentie van een merk te vangen en te vertalen naar een digitale ervaring die resoneert met de doelgroep.

De eerste stap naar jouw online groei

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.