Ga naar de inhoud
Home » Portfolio » Best moments

Best moments

Het doel

Waarom Best Moments naar ons toe kwam
Twee ondernemers die naast hun full-time baan een coachingspraktijk hebben met workshops en één op één coachingssessies, wilden gevonden worden in de omgeving van Roosendaal voor nieuwe cliënten.

Aanpak

Hoe wij zorgden voor online vindbaarheid
Naast een Instagram-account was bedrijf online niet actief. Daar gingen we verandering in brengen. Om te beginnen maakten we een nieuwe website waarop cliënten kunnen lezen voor welke soorten coaching ze bij Best Moments terecht kunnen. Via strategisch geplaatste contactformulieren kunnen cliënten wanneer ze zijn overtuigd, gemakkelijk contact opnemen voor meer informatie over beschikbare data.

Om te zorgen dat de website ook vindbaar is voor de clientèle van Best Moments gaven we veel aandacht aan SEO. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek verwerkten we zoekwoorden in SEO-teksten op de website en de blog pagina’s. Daarnaast zorgden we dat de praktijk lokaal gevonden kan worden op Google Maps door een Google Business profiel in te richten. Tenslotte hielpen we met het opzetten van een LinkedIn bedrijfspagina, zodat de ondernemers verder zelf aan de slag konden gaan met het promoten van hun praktijk via Social Media.

Resultaten

Via de website kwamen de eerste aanvragen binnen voor één op één coachingssessies als resultaat van de SEO werkzaamheden. Daarnaast zijn de ondernemers zelf aan de slag gegaan met het promoten van de creatieve workshops op social media, waardoor ze binnen een maand genoeg deelnemers hadden om de eerste workshop te starten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.