Ga naar de inhoud
Home » Portfolio » Bed & Breakfast Aalst

Bed & Breakfast Aalst

Het doel

Waarom Oan d’n Kikkerdijk naar ons toe kwam
De eigenaar van Oan d’n Kikkerdijk had net zijn Bed & Breakfast woning compleet gerenoveerd en was klaar om gasten te ontvangen. Hoe hij er precies voor ging zorgen dat gasten online bij hem gingen boeken? Dat liet hij graag aan ons over. Wij gingen met veel plezier aan de slag met een website inclusief online boekingssysteem en nazorg met social media marketing en online advertenties om boekingen te krijgen via de nieuwe website.

Aanpak

Hoe wij zorgden voor online boekingen
We begonnen met het maken van een mooie nieuwe website met een gebruiksvriendelijk boekingssysteem waar gasten gemakkelijk kunnen boeken en de eigenaar boekingen kan beheren. We zorgden we dat de content op de website bezoekers van alle benodigde informatie en overtuiging voorziet om ze richting een boeking te sturen. Daarnaast maakten we als extra service voor gasten een online reisgids waarop ze leuke uitjes, fiets en wandelroutes en eetgelegenheden in de buurt kunnen bekijken.

Na het afronden van de website gingen we aan de slag om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de nieuwe Bed & Breakfast. We maakten social media accounts aan op Facebook en Instagram en plaatsen hier wekelijks leuke, relevante content op om zo organisch mensen in contact te laten komen met de B&B. Verder stellen we maandelijks advertenties in om open data volgeboekt te krijgen, tijdelijke acties en kortingen te verspreiden onder een groter publiek en te werken aan nog meer naamsbekendheid.

Resultaten na het eerste jaar samenwerken

77 boekingen

van de B&B in 2022

9.505 personen

zagen organische content op social media

38.884 personen

zagen de social media advertenties

Omdat we te maken hebben met een kleine ondernemer zijn we aan de slag gegaan met micro social media-advertenties. Dit heeft als voordeel ten opzichte van Google advertenties dat we niet een doorlopende advertentie met een dagbudget hebben, maar elke maand voor één week een advertentie instellen voor een heel klein budget. Zo bereiken we toch een groter publiek wat nog niet bekend is met de B&B en zorgen we voor meer boekingen, maar houden we ook de online marketing investeringen betaalbaar voor de ondernemer.

De eerste stap naar jouw online groei

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.