Ga naar de inhoud
Home » Portfolio » La Maison des Douves

La Maison des Douves

Het doel

Waarom La Maison des Douves naar ons toe kwam
De eigenaren zaten volop in de renovatie van hun authentieke Franse Bed & Breakfast in Vernoux-en-Gatine. Ze wilden alvast een website laten maken zodat ze direct aan de slag konden met het accepteren van online boekingen zodra de renovatie klaar was.

Aanpak

Hoe wij zorgden voor online boekingen
We begonnen met het maken van een website in de huisstijl gekozen door de ondernemers. We richten een online boekingssysteem in en zorgden voor de foto’s met een professionele fotoshoot op locatie. Daarnaast maakten we een online reisgids die de ondernemers als extra service kunnen aanbieden aan hun gasten. De reisgids staat vol leuke content met tips over restaurants en uitjes in de buurt van de B&B.

De ondernemers wilden zelf aan de slag gaan met de online marketing. Hiervoor gaven we ze tips en tricks voor het gebruik van social media en maakten we een Google Business profiel aan zodat ze lokaal worden gevonden. Omdat ze nog niet wilden adverteren gaven we ze als tip om ook een account te maken op AirBNB. Het boekingssysteem van AirBNB koppelden we aan het boekingssysteem van de website zodat er geen dubbele boekingen kunnen worden gedaan. Dankzij AirBNB kregen ze direct boekingen binnen met mooie reviews en werken ze zo gratis aan meer naamsbekendheid van de B&B, wat uiteindelijk ook zal leiden tot meer website gebruikers en boekingen via de site.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een belafspraak om vrijblijvend kennis te maken.