Best Moments

Nieuwe website met een betrouwbare uitstraling

Voor Best Moments

Onze opdracht

"Hoe komen we professioneel over met een mooie website om in contact te komen met nieuwe klanten voor onze coaching en workshops?" 

Een mooie website met een professionele en betrouwbare uitstraling naar klanten. Dat kunnen we natuurlijk wel. In overleg kozen we de kleuren en maakten we een ontwerp naar de wensen van de klant.  Met teksten en duidelijke call-to-action knoppen zorgen we dat zoveel mogelijk website bezoekers terecht komen op de contact pagina en het formulier invullen. 

Om een betrouwbaardere indruk te geven aan klanten maakten we een blog gedeelte aan op de website. Hierin schrijven we regelmatig artikelen om de expertise van Best Moments te laten zien aan nieuwe klanten wat ze kan helpen in het maken van een keuze voor een personal coach. Ook draagt dit bij aan de vindbaarheid van de website op zoekwoorden die gerelateerd zijn aan het bedrijf.

Ten slotte zorgden we ervoor dat Best Moments vindbaar werd via Google My Business. Met een Google My Business account kunnen ze zichzelf presenteren op Google Maps als bedrijf en reviews ontvangen. Naast dat dit helpt met een betrouwbare uitstraling van het bedrijf, zorgt dit ook voor meer organische website bezoekers en lokale klanten.

Best Moments

Personal coaching en creatieve workshops

Klantvraag:
Hoe kom ik online in contact met klanten en krijg ik een betrouwbare uitstraling?

Uitvoering:

  • Website design
  • Content Marketing (blog)

Resultaten:

  • Een nieuwe website
  • Professionele content 
  • Vindbaar voor nieuwe klanten

Opdracht uitgevoerd in:

Best Moments
Schuiven naar boven