Wat wij doen

Wij helpen ondernemers online groeien

Van start-up naar scale-up tot grown-up

Als online marketeer en developer kunnen wij samen een volledig advies en uitvoering bieden voor het verbeteren van de online kant van jouw onderneming. Afgestemd op jouw bedrijf, product of dienst en klantendoelgroep.

Lees meer

Start- up

Beginnen met online zichtbaarheid en naamsbekendheid

Jouw eigen bedrijf, maar waar begin je mee? Wij helpen je met jouw online aanwezigheid. Een professionele website of webshop en het genereren van naamsbekendheid met relevante social media accounts voor jouw klantendoelgroep.

Scale-up

Werken aan vindbaarheid en conversie optimalisatie

Je hebt een bestaand klantenbestand, maar hoe zorg je voor groei van jouw onderneming? Met een SEO strategie en online advertenties werken we aan jouw vindbaarheid en we zorgen voor een optimale online klantreis van orientatie tot coversie op jouw website.

Grown-up

Werken aan automatisering en marktleiderschap

Een winstgevende onderneming met gebruik van automatische werkprocessen. Een automatische salesfunnel en delen van de online marketing automatiseren geeft ruimte voor het werken aan jouw imago als marktleider.

Wat klanten over ons zeggen:

"Al jaren een uitstekende samenwerking met Paul en Marieke. Ze handelen snel, denken goed mee en zijn experts in hun vakgebied."
 
Alexander
Embrace Design

"Paul en Marieke dachten goed mee in wat de beste opties waren voor mijn bedrijf. Zo heb ik veel kunnen besparen op een boekingssysteem met hun hulp."

Natasja
Inside Out Fitboxing

Aan de slag om jouw bedrijf groter en effici├źnter te maken?

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden!

Schuiven naar boven