Privacy Policy

Privacyverklaring Office on Wheels

Office on Wheels respecteert de privacy van bezoekers van de website https://www.officeonwheels.nl. Vooral de rechten van bezoekers die betrekking hebben op de verwerking van persoonsgegevens vinden wij erg belangrijk. Om hierin volledig transparant te zijn hebben we dit beleid opgezet en geïmplementeerd. Bezoekers van onze website krijgen hiermee volledig inzage in hoe wij persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maakt dit beleid het mogelijk voor onze bezoekers en klanten om hun rechten zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. 

Meer informatie over hoe persoonsgegevens beschermd dienen te worden en wat jouw rechten zijn kun je vinden op de website van Autoriteit Persoonsgegevens

1. Wettelijke bepalingen

  1. Website: https://www.officeonwheels.nl
  2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens: Office on Wheels, gevestigd in Laan van Luxemburg 6a, 4701CB Roosendaal, kvk-nummer: 68230834

2. Welke persoonsgegevens verzamelen wij en waarom? 

Gegevens worden verzameld via het contactformulier of de WhatsApp knoppen op onze website Office on Wheels. Onder persoonsgegevens die wij verzamelen via het contactformulier ofwel de WhatsApp knop vallen naam, emailadres, telefoonnummer en eventuele aanvullende gegevens zoals bedrijfsnaam en website. 

De persoonsgegevens die via de website van Office on Wheels worden verzameld worden gebruikt door de beheerders om relaties met klanten te kunnen onderhouden en aan vragen en opdrachten van website bezoekers en klanten te kunnen voldoen. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt binnen Office on Wheels en niet met derden worden gedeeld. 

3. Wat zijn jouw rechten over jouw persoonsgegevens? 

Iedereen heeft recht op het inzien, het veranderen of het verwijderen van zijn persoonsgegevens. Daarnaast kun je het verwerken van persoonsgegevens beperken of bezwaar maken tegen het verwerken van persoonsgegevens. Ook heb je recht op het overdragen van jouw persoonsgegevens. Om deze rechten te kunnen uitoefenen met betrekking tot de persoonsgegevens die verzameld zijn via Office on Wheels kun je contact met ons opnemen via [email protected] 

4. Commercieel gebruik van jouw persoonsgegevens. 

Wanneer jouw persoonsgegevens zijn verzameld via de website van Office on Wheels nemen wij contact op om op jouw vragen in te gaan. Aan de hand van jouw vragen kunnen wij commerciële aanbiedingen doen, maar deze zullen altijd relevant zijn aan jouw vraag of opdracht. Verder zullen wij van jouw persoonsgegevens geen gebruik maken om commerciële aanbiedingen. Ook zullen jouw persoonsgegevens buiten Office on Wheels niet met derde worden gedeeld. Wanneer je liever niet wilt dat we nog contact met je opnemen kun je altijd een mail sturen via [email protected] waarna wij jouw gegevens zullen verwijderen. 

5. Bewaartermijn van jouw persoonsgegevens

De persoonsgegevens die via Office on Wheels zijn verzameld worden gebruikt om contacten met klanten te onderhouden en vragen van website bezoekers te beantwoorden. De persoonsgegevens zullen bewaard worden voor een termijn die relevant is aan het contact met de klant of website bezoeker. Wanneer jouw persoonsgegevens niet meer van toepassing zijn en een opdracht of samenwerking is afgerond kunnen wij wanneer dit gewenst is de persoonsgegevens die verzameld zijn via de website verwijderen. 

6. Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een computer worden geplaatst wanneer iemand via het apparaat een website bezoekt. Er bestaan drie soorten cookies, waarvan wij er twee gebruiken op Office on Wheels. 

1. Functionele cookies

Deze tekstbestanden zorgen ervoor dat de website goed en gebruiksvriendelijk werkt. Op Office on Wheels maken we gebruik van reCAPTCHA in onze contact formulieren. reCAPTCHA is een spam beschermingsdienst die gemaakt is voor Google om  misbruik van contactformulieren te voorkomen. reCAPTCHA zet een benodigd cookie op de harde schijf van de website bezoeker om zo risico's te kunnen analyseren en de contactformulieren naar behoren te laten werken. Omdat het hier gaat om een functioneel cookie, kun je deze niet weigeren wanneer je gebruik maakt van onze website. 

2. Geanonimiseerde Analytische cookies

Deze cookies gebruiken we om informatie te krijgen over de website en de website aan de hand van data te kunnen verbeteren. Hieronder vallen bijvoorbeeld bezoekersaantallen, meest gelezen pagina's en andere analytische gegevens. De gegevens die wij verzamelen met Google Analytics zijn geanonimiseerd. Dit betekent dat de laatste drie cijfers van jouw IP adres automatisch worden verwijderd, waardoor analytische data niet te herleiden is naar jou als persoon. Om dit te realiseren is de bewerkersovereenkomst met Google afgesloten, zijn de IP-adressen geanonimiseerd in de tracking code en worden er geen verdere gegevens gedeeld met Google. Omdat deze analytische gegevens niet naar jou als persoon te herleiden zijn hoef je hiervoor geen cookiemelding te accepteren. 

Verder maken wij met Office on Wheels geen gebruik van marketing cookies. Dit betekent dat er geen cookies worden geplaatst op jouw harde schijf waarmee jij te herleiden bent als persoon. Hierdoor hoef je ook geen cookiemelding te accepteren of af te wijzen wanneer je gebruik maakt van de website.

7. Contact 

Heb je vragen over het privacybeleid of het gebruik van cookies op de website van Office on Wheels? Neem dan vooral contact met ons op via [email protected]

Office on Wheels 
Laan van Luxemburg 6a 
4701CB 
Roosendaal 
KVK nummer: 68230834

 

Deze privacyverklaring is van toepassing sinds 01-07-2020 tot nader order. 

Schuiven naar boven