Onze expertises en prijzen

Online marketing en development

Een gouden combinatie vinden wij.

We bekijken klantvragen en opdrachten namelijk beiden vanuit onze eigen kennis en ervaring. Daarom raden we bij webshop optimalisaties bijvoorbeeld ook Facebook en Instagram Shopping aan en maken we jouw website niet alleen functioneel maar vullen we het ook met goede content. Zo zorgen we er samen voor dat je niet alleen online aanwezig bent met jouw bedrijf, maar ook zichtbaar en vindbaar.

Bekijk wat we voor jouw bedrijf kunnen doen!

SEO & SEA

Vanaf € 150,-

Jouw website vindbaar voor klanten in Google

Hoe zorg je ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in Google? Dat doe je door het optimaliseren van de SEO van jouw website. Dit is een strategie die er op lange termijn, zo'n drie tot zes maanden, voor zorgt dat meer klanten organisch (gratis) op jouw website komen via Google zoekopdrachten. Wil jij direct meetbaar resultaat? Dan kun je ook aan de slag met SEA, Search Engine Advertising. Met betaalde advertenties zorg jij dat je bovenaan staat bij de zoektermen die jouw klanten gebruiken

WordPress Website

Vanaf € 750,-

Jouw bedrijf en producten op een WordPress website

Een mooi vormgegeven website om jouw bedrijf te laten zien aan klanten. De website is voorzien van de juiste Call to Actions om zo bezoekers op jouw website in de goede richting te sturen en ze om te zetten naar betalende klanten.  Een nieuwe, eenvoudige website inclusief hosting en domeinnaam registratie hoeft niet duur te zijn. Zeker niet voor een startende ondernemer. Met jouw eigen input voor teksten en afbeeldingen kan dit al vanaf € 750,-

Kunnen we iets voor jou bouwen? 

Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur een appje om te praten over de mogelijkheden!

Webshop

Vanaf € 900

Verkoop jouw diensten en producten online

Wil jij beginnen met het online verkopen van jouw producten? Of wil je juist jouw webshop verbeteren? We kijken jouw webshop kritisch na en optimaliseren de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van jouw webshop.  Hierbij maken we gebruik van SEO optimalisatie zodat jouw producten gevonden worden in Google door jouw klanten. Ook adviseren we je over de mogelijkheden om te verkopen op Facebook en Instagram.

Content Marketing

Vanaf € 60,- per uur

Meer klanten met content marketing

Aan de slag met content marketing? Dit is de manier om meer bezoekers op jouw website te krijgen, hoger te scoren in de Google zoekresultaten en van eenmalige klanten terugkerende klanten te maken. Content marketing kan dienen als extra service voor jouw klanten, naamsbekendheid en positionering als expert in jouw branche en een betere online vindbaarheid. Past een blog, een nieuwsbrief of geautomatiseerde e-mail marketing het beste bij jouw bedrijf? Dat zoeken we voor je uit!

Social Strategie

Vanaf € 60,- per uur

Haal het maximale uit jouw social media kanalen

Regelmatig posten op jouw social media kanalen is één ding. Maar hoe zorg je er nou voor dat je ook daadwerkelijk conversie haalt uit jouw social media werkzaamheden? We kijken jouw social media kanalen na, geven advies op maat en zorgen voor de juiste koppelingen tussen jouw website en social media kanalen. Hierna boosten jouw social media kanalen de verkopen in jouw webshop en weet je hoe je het beste interactie hebt met jouw klanten op social media.

Inspiratie nodig? 

Plan een gratis brainstormsessie via een WhatsApp videogesprek!

Ideeën voor nieuwe content op jouw website, post op social media, blogposts, of andere mogelijkheden met content, marketing, automatisering en optimalisering. Tijdens een gratis brainstormsessie helpen je op weg! Stuur een Appje om jouw brainstorm in te plannen!

Social advertenties

Vanaf € 60,- per advertentie

Klanten bereiken met advertenties op social media

De juiste doelgroep bereiken met relevante producten en content om zo de meeste conversie te draaien. Met behulp van de Facebook Pixel zorgen we voor de juiste data op de juiste plek. Hiermee kunnen we bestaande website bezoekers opnieuw targetten om ze te herinneren aan jouw product. Of wil je juist meer naamsbekendheid en nieuwe klanten bereiken? We stellen de advertentie precies af op jouw wensen en doelen!

Webapp

Vanaf € 80,- per uur

54.8% van het webverkeer gebruikt hiervoor een mobiel

Mobiele ervaringen zijn de toekomst van het internet. Wil jij jouw content optimaliseren voor mobiele gebruikers? Dat is een goed idee! Want met geoptimaliseerde content voor mobiele gebruikers kun je de klantenreis optimaliseren en meer verkopen stimuleren. We ontwerpen en ontwikkelen een webapp waar mobiel verkeer op jouw website automatisch naar wordt doorgestuurd.

Advies op maat

Vanaf € 60,- per uur

Advies voor content, optimalisatie en marketing mogelijkheden afgestemd op jouw bedrijf.

Werken aan de online presentatie en vindbaarheid van jouw bedrijf, maar geen idee waar te beginnen? We nemen een kijkje op jouw webshop, luisteren naar jouw wensen, budget en problemen en geven je advies op maat waar je zelf mee aan de slag kunt, of wat je kunt uitbesteden aan ons om het maximale uit jouw online aanwezigheid te halen. Wanneer je besluit om het advies wat we geven ook door ons te laten uitvoeren, rekenen we hier geen kosten voor.

Maatwerk oplossingen

Vanaf € 80,- per uur

Bespaar tijd en kosten met maatwerk oplossingen voor jouw bedrijf

Sneller, makkelijker en efficiënter werken met maatwerk oplossingen. We denken graag met jou en jouw bedrijf mee. We kijken wat er geautomatiseerd kan worden en gaan aan de slag met een online boekingssysteem, een custom-plugin, automatische e-mails of de automatische import van jouw producten.

Wat is de slimste investering voor jouw bedrijf?

Stuur ons een appje!

We denken graag met je mee en geven je informatie over de mogelijkheden en welke opties het beste passen bij jouw bedrijf en jouw budget.

Met onze laptop en ons kantoor op wielen kunnen we over de hele wereld voor je werken!

Ohja, en een espressoapparaat binnen handbereik, voor extra snelle spoedklussen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden. 

Schuiven naar boven