Landingspagina Ondernemerscampagne

Hey ondernemer!

Gaan jouw klanten online naar de concurrent? 

Laten we daar wat aan doen! Door te werken aan de online presentatie en vindbaarheid van jouw bedrijf zorgen we voor meer klanten op jouw website. Onze werkzaamheden stemmen we precies af met jouw bedrijf en type klanten zodat jij zoveel mogelijk resultaat ziet. Benieuwd hoe jij met  jouw bedrijf online kunt groeien? Stuur gerust een appje voor een gratis brainstormsessie en advies over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Of leer ons eerst beter kennen

Dit is wat wij doen

Online Presentatie

Een goede website of webshop die bezoekers overtuigt van de kwaliteit van jouw product of dienst. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk op desktop en mobiel.

Vindbaarheid

Bezoekers komen niet zomaar op jouw website. Wij zorgen ervoor dat jouw website te vinden is via Google en op social media. Dit kan organisch, of met online advertenties. 

Optimalisering

Zijn er mogelijkheden om effici├źnter te werken? Kan jouw klantreis of marketing geautomatiseerd worden? We optimaliseren en automatiseren zodat jij zoveel mogelijk kunt verkopen. 

Dit zijn wij

Een online marketeer en een developer in een busje

Een gouden combinatie vinden wij. Samen kunnen we namelijk de complete online kant van jouw bedrijf ontwerpen, maken en optimaliseren. Zo heb jij niet alleen website of webshop die functioneel is en er mooi uit ziet, maar ook een die klanten kunnen vinden en ze overtuigt om bij jou te kopen. 

Het feit dat we in zelf omgebouwde camperbus wonen en werken betekent dat we je over de hele wereld online kunnen helpen. De mooie uitzichten krijg je er gratis bij!

Dit zeggen onze klanten

"Een hele fijne online samenwerking. Marieke en Paul dachten goed mee in hoe wij meer klanten konden krijgen voor onze webshop. Met een betere vindbaarheid in Google en het instellen van shopping op Facebook en Instagram hebben ze bij ons voor meer online verkopen gezorgd."

Alexander van Embrace Design

Kunnen we jou helpen met de online kant van jouw bedrijf? 

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis brainstormsessie en kennismaking. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en geven advies over wat het beste past bij jouw bedrijf, jouw doelen en jouw budget!

Schuiven naar boven